vineri, 28 septembrie 2012

Concurs National de Fotografie „Lumea văzută cu ochii tăi”



Sub egida Fundatiei Kronospan, S.C. Kronospan România S.R.L. si S.C. Kronospan Sebes S.A. au lansat Concursul National de Fotografie “Lumea văzută cu ochii tăi” – Editia 2012. Aflat deja la a treia editie, concursul continuă să promoveze tinerii artisti si să sustină fotografii profesionisti si pasionatii de fotografie prin valorizarea si publicarea lucrărilor înscrise în concurs. Valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate este de 8.000 RON.

Fotografiile selectate în urma desfăsurării concursului, vor ilustra materialele de promovare care au devenit deja traditionale pentru Kronospan si care sunt asteptate cu nerăbdare la fiecare sfârsit de an de către partenerii nostri, peste 1000 de firme de mobilă, arhitectură, design interior, dealeri, magazine de bricolaj, autorităti, facultăti, ONG-uri, atât din tară, cât si din străinătate. De asemenea, cele mai reusite fotografii vor fi prezentate publicului larg în cadrul unei expozitii.
Prin temele propuse pentru acest an, dorim să ne apropiem mai mult de natură. Astfel, participantii vor putea înscrie în concurs seturi de fotografii care să abordeze una dintre următoarele teme:
· Copaci cu forme neobisnuite
· Fotografie de concept – Lemnul
· Macro – Texturi de lemn
Înscrierea la concurs se va face online, pe site-ul www.kronospanfoundation.ro, în cadrul sectiunii „Concurs de Fotografie”. Fiecare participant va putea înscrie în concurs maxim două seturi complete de 5 fotografii, care să abordeze una dintre temele propuse. Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat pe site.
Una dintre noutătile acestei editii este Premiul publicului. Fiecare participant va putea desemna o fotografie care să participe la această sectiune a concursului. Votul publicului se va desfăsura pe pagina oficială de Facebook a Fundatiei Kronospan: http://www.facebook.com/pages/Fundatia-Kronospan/279803635370918. Fotografia care va aduna cele mai multe „like-uri”, va câstiga această secciune a concursului.
Termen limită pentru înscriere: 20.10.2012
Pentru informatii suplimentare, vă rugăm să vizitati site-ul: www.kronospanfoundation.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu