miercuri, 25 iulie 2012

INTALNIRE REMARCABILA LA CLUBUL FOTOGRAFILOR DIN BOTOSANI


Cristina Venedict, cea care a preluat de curand fraiele Clubului Fotografului din Botosani (etajul I al hotelului “Maria” din Botosani), are bucuria de a-i invita pe toti cei interesati de aprofundarea celei de-a opta arte la o intalnire periodica cu mari artisti romani ai fotografiei, incepand din data de 26 iulie 2012.  
 In acest sens, ea a declarat pentru DorohoiNews: "La rugamintea lui Relu Oneaga  care m-a atras cu un proiect in care urmeaza sa se promoveze artisti fotografi din Romania si pe care o sa-i avem invitati intr-o tabara cu workshop-uri (cu ocazia asta ne bucuram si noi de ei). Am placerea sa va anunt ca joi , va fi prezentat la club primul artist contemporan din Romania, care imi este drag si il apreciez.  Va fi o placere sa vedem impreuna lucrarile acestui artist. Numele este o surpriza. Nu va fi usor dar cu sustinerea voasta vom face ceva frumos. Multe zambete!".
Despre Cristina Venedict putem mentiona cateva dintre cele mai noi amanunte ale bogatului ei palmares:
Expozitie la Darkroom Gallery din Essex Junction - Vermont, în perioada 5 - 29 iulie 2012, in cadrul expoziţiei de grup intitulată "Secrets and Mysteries", ce a reunit 56 de lucrări ale unor artişti  fotografi din Austria, Croaţia, Italia, Malta, Marea Britanie, România, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Ungaria. Cristina Venedict a expus lucrarea intitulată "Too Little For This BIG World", care a fost selectată de către Catherine Edelman.
Trei dintre imaginele Cristinei Venedict (“Somewhere on the earth”, “Divorce” şi “The first snow”) au fost incluse si în expoziţia din Galeria MadArt din Dublin, în cadrul Festivalului PhotoIreland 2012 - Irlanda. Evenimentul a fost organizat de Sofia Monika Swatek, proprietarul galeriei şi coordonată de fotograful şi editorul revistei Prism Photo Magazine, Karol Liver. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu