joi, 3 ianuarie 2013

Conventia Internationala a Fotografilor de Nunta din Romania

Ti-ai planificat concediul? Cum suna o saptamana de vis (5-11 august) impreuna cu echipa crazy crazy a WeddingStaff si
Avem pentru tine cel putin 7 lectori (daca ii numeri pe cei de mai sus vei vedea ca mai pastram surprize nedezvaluite), intr-o saptamana de foc, plina ochi de fotografie, veselie, petreceri, film si dans.

Workshopuri adevarate, nu seminarii plicticoase!

Zi de zi, de dimineata pana seara, va fi cel mai plin concediu ever. Ne dorim sa te intorci din concediu mega obosit, cu capul doldora de informatii utile, cu cardurile full de imagini de portofoliu si cu amintiri cat pentru o viata de om. Avem modele extraordinare, rochii incredibile si locatii bestiale. Fiecare lector va desfasura doua zile de workshop, atat fotografie pe teren cat si photoshop, prelucrare si elemente de business.

Bun, distractia unde e?

E aici, seara de seara. Teatru de vara, proiectii de film, shpritzuri moldovenesti, sarmale si borsuri, dansuri populare autentice, concursuri de sarit peste masa pentru super discutii in jurul focului de tabara si o gramada de surprize.

Unde?

Intr-un loc atat de frumos incat ti se va taia respiratia. Gradini, ciobani, vita de vie, Eminescu, terase, vile rustice, poezie, flori si cer senin. Adaugam sali de expozitie, amfiteatre, alei intre pomi, oameni frumosi si primitori. Totul se va intampla in incinta Memorialul Ipotesti-Centrul National De Studii “Mihai Eminescu”.

 Ce o sa se mai…?

Concurs extraordinar, premii substantiale, expozitie in galeria din centrul orasului, cu televiziuni, primari si interviuri live! Printuri uriase, jurizare ca la carte, dezbateri nesfarsite!

Dar de ce sa vii?

Pentru ca ai parte de sapte ‘master photographers’, de prieteni si competitie, de conditii superbe de cazare si masa, de seri interminabile, de tabara ca in copilarie, totul la preturi de productie. Adica mai ieftin decat braga. Serios!  Spre exemplu, costul de cazare si 3 mese pe zi (de persoana) va varia intre 80 si 100 lei. Pentru ca intalnirile dintre noi, fotografii de nunta, sunt atat de rare si e nemaipomenit sa putem invata unii de la altii, sa ne cunoastem indeaproape, sa petrecem timp de calitate impreuna.

Probleme?

Nimic din ce partenerii nostri minunati f64FloSitesClubul Fotografilor “Focus” Botosani si Memorialul Ipotesti-Centrul National De Studii “Mihai Eminescu” nu pot rezolva. Dar rezervarile se fac on ordinea completarii formularului de mai jos. Se achita 50 la suta in avans. Ca sa punem berea la rece. Vrei sa vii cu nevasta / prietena (nu sariti, fotografii de nunta romani sunt in majoritate barbati)? Acuma daca zicem DA riscam sa va suparam. Daca zicem NU o suparam pe ea. Daca a ta partenera e pasionata de poezie, viata spirituala si plimbari lungi in verdeata, atunci great.
In curand vom publica aici programul fiecarei zile de Conventie. In linii mari, activitatea va incepe la orele 9.30 si se va finaliza undeva la 20.00. In fiecare seara va fi ‘program de divertisment’, cu invitati supriza, proiectii de film, foc de tabara si multe multe altele.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la info_iwpc@weddingstaff.ro.
-

Parteneri

f64
FloSites

Serghey, Sasha, Ross, Gordon, Marian si WeddingStaff sunt super incantati de prima Conventie Internationala a Fotografilor de  Nunta din Romania. Prima, pentru ca vor fi mai multe. In fiecare an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu