luni, 12 noiembrie 2012

Preselectie organizata de Clubul Fotografilor „Focus” din Botosani


Clubul Fotografilor din Botoşani organizează o preselecţie pentru câteva şedinţe foto care vor avea loc în a doua parte a lunii noiembrie.
Cristina Venedict, coordonatoarea clubului, va alege o fată care să se potrivească unei sesiuni de fotografie concepută de ea pentru un proiect special.
Alte două fete vor fi selecţionate pentru o şedinţă foto la care vor participa mai mulţi membri ai Clubului Fotografilor Botoşani. Nu în ultimă instanţă, trei fete şi un băiat vor fi aleşi pentru un shooting profesional WeeddingStaff care va avea loc în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, juriul fiind alcătuit din echipa WeeddingStaff , o parte dintre fotografii urmând să ajungă şi la o agenţie de modă din Bucureşti ca parte a proiectului „Shoot like a PRO”.
Preselecţiile vor avea loc la sediul Clubului Fotografilor „Focus” din cadrul Hotelului Maria din Botoşani, în data de 17 noiembrie 2012, ora 10.00, constând într-o sesiune foto cu fiecare participantă/participant.
Taxa de înscriere este de 25 de lei. 
Pentru informaţii suplimentare pot fi contactaţi doi dintre membrii clubului de fotografie, Constantin Oneaga (0728129253) şi Marius Agrigoroaei (0744293006). 

www.WeeddingStaff.ro
facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu