sâmbătă, 4 februarie 2012

Intalnire cu fotografia


“Avem placerea sa va anuntam ca am infiintat un club al pasionatilor de fotografie, pentru a ne putea cunoaste si a descoperi impreuna tainele fotografiei.”
Am citat cuvintele rostite la prima intalnire a Clubului Fotografilor Botosani, in data de 22 ianuarie 2011, la care au participat si membrii ai cluburilor din Suceava si Iasi, printre membii fondatori figurand Marius Agrigoroaei, Relu Oneaga, Flavius Damean, Florin Petrosceac, Daniel Boghian. La acea data « nucleul » Clubului Foto, proaspat infiintat, numara peste 25 de inscrieri iar constituirea reprezenta o reala reusita, prin initiativele din domeniu, valabilitatea concluziilor si aplicabilitatea solutiilor.


 La un an de existenta, intalnirea, prevazuta initial a avea loc pe data de 22 ianuarie, nu a mai avut loc intrucat o mare parte din membrii Clubului Foto Botoşani au participat la PHOTOCAMP RARĂU alături de membri ai altor două cluburi foto şi anume Foto Club “Marul” din Gura Humorului şi Foto Club Câmpulung Moldovenesc.
Acţiunea sa desfăşuarat sub Patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România nr. 012 / 2012 si a avut ca scop să aducă la un loc pasionați de fotografie din Botoșani, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, alături de invitați din alte localități din țară, în scopul cunoașterii reciproce și deschiderii unor posibilități ulterioare de colaborare în acțiuni viitoare, în domeniul fotografiei.
Clubul botosanean invita membrii si simpatizantii, in ziua de 5 februarie a.c., ora 12.00 la Sediul Clubului - Hotel Maria – etaj 1, la o intrunire bilant ce isi propune ca principale obiective evaluarea activitatii, perspectivele acestuia dar mai ales reanimarea fotografiei in spatiul artistic si cultural botosanean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu