luni, 2 mai 2011

Intalnirea de joi 5 Mai 2011

Asociatia G.E.O.S. din Botosani a organizat sambata 30 aprilie 2011, prima editie a Maratonului Nordul Moldovei (MNM), unde au fost prezenti si membri ai CFBT pe traseul circuitului.
Va asteptam la club ( joi ora 18.00) fiecare cu 10 fotografii la alegere pentru a le vizualiza impreuna si pentru a face o expozitie cu cele mai reusite.
P.S  JOI  12 Mai este ultima zi cand se poate achita cotizatia de membru si se primesc fotografii pentru legitimatie de membru CFBT.
Echipa CFBT

2 comentarii:

  1. brv Marius ,ptr atitudinea in legatura cu cotizatia lunara a fiecarui membru! Chiar ar trebui respectata aceasta regula si sa tinem evidenta,cine a dat si cine nu! Domnul Relu a spus odata ca ii este rusine sa ceara acesti bani,dar nu trebuie sa-i fie.
    Pentru a merge clubul,trebuie sa ajutam toti cu bani,ca doar nu se cladeste singur din aer si daca doriti,as dori eu sa preiau gestiunea banilor,sa tin evidenta lor,sa le cer la lume iar voi ii tineti in contul facut special!
    Daca nimeni nu cere si nimeni nu are vointa sa-i dea,asa nu ajungem departe!
    Chiar am fost la Iasi,vineri parca si am vazut la Copou expozitii,fotografii ale clubului din Iasi,si mi-a parut rau putin si m-am intrebat:Noi din Botosani de ce nu putem face?
    Trebuie sa incepem sa luam lucrurile in serios,tind sa cred ca de-acum ne stim toti si ar trebui sa fim mai sociabili si sa incepem o treaba!

    RăspundețiȘtergere