vineri, 14 ianuarie 2011

Foto din repetitia generala a spectacolului " Cetateni de onoare ai poeziei" scenariul si regia Ion Caramitru






























5 comentarii:

  1. avand in vedere ca nu s-a putut folosi blitzul mie im plac mult

    RăspundețiȘtergere
  2. rasfoind asa in mare aceste comentarii de aci... imi dau seama de ce nu s-a realizat un Foto Club in Botosani pana acum ... ca de o cumunitate foto nici nu mai are rost sa vorbesc.

    Se pare ca ajungem la aceleasi ticuri specific romanesti si eu unul serios sunt satul de certuri sau scandaluri din orgoliile prostesti ale unora sau altora. Desi poate multi au unele dubii, eu am incredere in generatia tanara ca va reusi poate candva sa scape de aceste "obiceiuri". Indiferent ca esti mare geniu sau un maturator de strada trebuie sa respecti acele persoane care au o pasiune si doresc sa o cultive. Daca respect pentru acest simplu gest nu avem apoi cu siguranta suntem niste simple "nimicuri".
    As aprecia sa vad aci atitudini pozitive, un gand bun sau macar un suport moral nu o copilareasca reglare de conturi.
    As aprecia aici sa ii vad pe tineri care icearca sa descopere tainile acestei pasiuni asa cum se descurca ei cu bune sau rele. Nu trebuie sa uitam de unde am plecat... nimeni nu s-a nascut expert.

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la logo-ul clubului am o idee :
    -ma gandeam ca imaginea principala sa fie un B capital , in dreapta lui (lipit) un trepied cu un aparat foto pe el (asta e T-ul de la BT);
    -iar in jurul acestui logo sa scrie circular "Botosani Photo Club"

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit apare ceva miscare constructiva! Inseamna ca pana la falimentul "afacerii" mai e timp........................... )))))))

    Daca pe cineva intereseaza, mi se pare interesanta ideia lui, pardon, incultu! ;)

    RăspundețiȘtergere